051 400 512

ZDRAVO

Čisti prostor zagotavlja zdravo okolje brez širjenja bakterij in bolezni.

EKO

UPORABLJAMO EKOLOŠKA ČISTILA, SAJ ŽELIMO USTVARITI STORITEV,

KI JE VARNA ZA VAS IN ZA NARAVO.

ČISTO

ZAGOTAVLJAMO DOBRO POČUTJE  V DOMOVIH IN PISARNAH, 

TER KONKRETNIH REŠITEV ZA INDUSTRIJSKE PROSTORE 

Z VISOKIMI ZAHTEVAMI GLEDE SANITARNOSTI.

IZBERITE STORITEV PO VAŠEM OKUSU,  MI PA BOMO NAŠE STORITVE POPOLNOMA PRILAGODILI POTREBAM VAŠEGA PROSTORA.

Čiščenje poslovnih prostorov

Čisto in urejeno okolje je dobro za vsakodnevno delo in izboljša produktivnost, počutje in zadovoljstvo na delovnem mestu. Hkrati je čistoča vašega podjetja ključna za dober vtis, ki ga dobijo stranke in poslovni partnerji.

Čiščenje industrijskih prostorov

Pri industrijskem čiščenju zaradi stanja čistilnih površin uporabljamo industrijske sesalce, profesionalne strojne pripomočke in čistilna sredstva. 


Priporočamo, da najprej opravite generalno čiščenje,  nato nadaljujemo z rednim vzdrževalnim čiščenjem, saj boste tako najlažje ohranjali čistočo v svojih prostorih.Čiščenje bivalnih prostorov

Zagotavljamo uporabo izključno ekoloških čistil. Vašim splanicam, kuhinjam, terasam, kopalnicam ipd. bomo povrnili  podobo novega stanja, kakršnega se spomnite ob vselitvi. 


Čiščenje stanovanja bomo izvedli v času, ko bo to najbolj ustrezalo vam in ko bo to za vas kar najmanj moteče.

Generalno čiščenje

Priporočamo, da 2x na leto napravite generalno čiščenje prostorov.  Tako lažje ohranjate standard higiene in čistoče vnapej.

Skladno z dogovorom ter vašimi potrebami obsega vse vrste del, kot so čiščenje steklenih površin, vseh vrst luči ter zahtevnih elementov, čiščenje in zaščito vseh vrst trdih talnih površin, čiščenje tekstilnih talnih površin in oblazinjenega pohištva, čiščenje talnih oblog iz marmorja, granita in drugih materialov, čiščenje tehnično težko dostopnih mest ter še mnogo ostalih storitev.

Čiščenje po zaključenih gradbenih delih ali adaptacijah

Zajemajo v dogovoru s stranko čiščenje »od stropa do tal« ter finalno čiščenje pred začetkom obratovanja ali vselitvijo. Vključujejo, po želji naročnika vsa generalna čiščenja, odvoz ostankov gradbenega materiala, lahko tudi kompletno čiščenje opreme v vašem bivalnem, gostinskem, poslovnem ali industrijskem prostoru. Delo se opravlja kombinirano, strojno in ročno z namenskimi čistili in čistilnimi pripomočki glede na samo površino in zahtevnost čiščenja.

Čiščenje pred/po vselitvijo

Objekt mora biti pred vselitvijo popolnoma čist in optimalno pripravljen, saj tako izognete kasnejšim težavam pri montaži in opremljanju prostora. MI vam zagotovimo dobro osnovo in poskrbimo, da je prostor ali objekt popolnoma urejen pred nadaljnjim delom.  Prihranili boste ogromno časa. Čistočo ter urejenost prostora boste mnogo lažje vzdrževali.

Čiščenje steklenih površin (višinsko delo)

Čiščenje nedostopnih in težje dostopnih steklenih površin in okenskih okvirjev. 


Čistimo okna vseh vrst. Sem spadajo tudi zimski vrtovi in stekleni nadstreški, steklene fasade... 

Vzdrževalno čiščenje

Redno čiščenje zajema čiščenje vseh dostopnih površin, ki se lahko čistijo vsakodnevno oziroma tedensko. Odvisno od potreb oziroma vaših zahtev. Pri tem poskrbimo, da so površine očiščene tako kot morajo biti, profesionalno in skrbno. Vi pa se lahko posvetite tistemu, kar je vam pomembno in prihranite dragoceni čas.